Cevizler öncelikle dikkatlice kırılarak içleri 2 parça halinde ayıklanır.
Daha sonra ceviz içleri bir iğne yardımı ile 30 - 40 cm uzunluğundaki iplere geçirilir.
Aynen pestil veya pekmez yapımındaki gibi üzüm veya dut şırası kaynatılır. İplere geçirilerek hazırlanan cevizler kazan içerisindeki şıraya birkaç kez batırılarak cevizlerin iyice şırayla kaplanması sağlanır.
İyice şırayla bezenen cevizler yüksek ve (saçak altına) direk güneşi görmeyen bir yere asılarak kurumaya bırakılır.
Bir müddet kuruduktan sonra tekrar kazandaki şıraya batırarak ceviz üzerindeki şıranın kalınlaşması sağlanır ve bu işlem birkaç kez tekrarlanarak ceviz üzerindeki şıranın 2-3 cm kalınlığına ulaşması sağlanır.
Lucky Club Casino Site - Review and Ratings 2021
YanıtlaSilLucky Club is a very reliable online casino. They are a member of the online gambling community which has a reputation for developing high-quality video luckyclub.live slots. It has